operatii estetice

Cat putem intineri cu ajutorul elixirului tineretii, numit operatii estetice?

De la cinci la noua ani: atat ne promite un nou studiu realizat de cei de la CBS ca putem intineri ajutati/ ajutate de operatii estetice. Un astfel de rezultat inseamna insa o multitudine de interventii si o groaza de bani.

Norocul celor care vor sa intinereasca este ca, in prezent, clinicile estetice de la noi din tara si-au diversificat modalitatile de plata acceptate, in functie de nevoile clientilor: plata in rate, plata cu cardul de credit, imprumuturi bancare. Asadar, lunar, pe langa rata la masina sau casa, poti plati si rata pentru noul…nas sau pentru noua pereche de sani.

Operatii estetice: cat mai costa pe plaiurile mioritice

Pentru cei interesati, incont.ro a publicat o lista de preturi orientative pentru o serie de operatii estetice…populare, si anume:

Rinoplastie: 1.200 – 1.400 de euro

Tratament impotriva caderii parului: 1.000 – 2.000 de euro

Implanturi mamare si fesiere: 1.000 – 3.000 de euro

Micsorarea sau ridicarea sanilor: 1.500 – 2.000 de euro

Lifting fesier: 2.000 – 2.500 de euro

Liposuctie: 2.500 – 3.000 de euro

In ceea ce priveste intinerirea cu 9 ani, se pare ca pentru a ajunge la un asemenea rezultat e nevoie sa scoti din buzunar o suma frumusica. Cei de la CBS au insumat preturile operatiilor care intineresc si au impartit suma obtinuta la numarul de ani cu care intineresti. Iata datele obtinute de ei:

Un lifting la fata costa peste 5.031 dolari, o operatie la pleoape 3.134 dolari, iar ridicarea pielii de pe frunte, 3.092 de dolari. In total, operatiile care iti intineresc doar chipul te costa 11.257 de dolari, ceea ce inseamna ca un an de tinerete te costa 1.295 dolari – suma pe care o poti achita acum si in rate! 🙂operatii estetice

Am aflat cat ne costa un an de tinerete oferit de miraculoasele operatii estetice…

…si ne-am mai linistiti parca un pic, gandindu-ne ca putem sa facem oricand un credit care sa ne permita sa mirosim mai mult … “floarea varstei”.

Un lucru avem doar de facut intr-o lume care ne promite ca putem avea chipul tanar mai mult timp, contra cost normal, si anume sa ne pastram tanar sufletul, caci pe el, atentie, nu il putem intineri cu nicio operatie estetica!