Pentru a putea detine o locuinta de lux este nevoie de un potential financiar ridicat atat pentru a intretine locatia cat si implicit, pentru achizitionarea propriu-zisa a acesteia. In toate orasele tarii s-au construit, pentru cei cu potential financiar, locuinte valoroase in ansambluri rezidentiale de lux. Ele sunt amplasate de obicei in centrele oraselor, cu acces rapid la toate institutiile statului, sau aproape de cladirile de birouri in care proprietarii isi desfasoara activitatea.

Pentru achizitionarea unui astfel de apartament sau casa de lux, aflata intr-un ansamblul rezidential de lux, se poate ajunge la un pret mare dar se garanteaza dispunerea tuturor facilitatilor si utilitatilor de lux pentru un confort maxim si design impecabil. Vizitarea acestor locuinte este obligatorie in luarea deciziei si consultarea unui agent imobiliar scuteste luarea unei decizii gresite.

Calitate la superlativ

Ansamblurile rezidentiale de lux sunt formate din case sau apartamente de lux care au garantie a calitatii materialelor dar si a executiei lucrarii de firme serioase cu o vechime in aceasta ramura a constructiilor. Un client care dezvolta afaceri in centrul unui oras, cauta o locuinta confortabila cat mai aproape de afacerea sa, indiferent de pretul achizitie. Insa exista si o categorie de oameni de afaceri care prefera zonele mai retrase cu multa liniste si verdeata, cu priveliste spre munte, lacuri sau spre mare si atunci, dezvoltatorii au construit ansambluri rezidentiale si in astfel de zone de interes.

Datorita construirii masive din ultimii ani si cererea de locuinte a crescut iar clientii au de unde alege dintr-o paleta larga de optiuni. Incepand din zonele exclusiviste ale capitalei pana in zonele cu potential turistic, toate acestea sunt dezvoltate de catre aria imobiliarelor pentru  a putea satisface si cei mai pretentiosi clienti. Aceste ansambluri pun la dispozitia clientului multe parcari aproape de domiciliu si facilitatile din jurul locuintei includ parcuri, sali de fitness, spa, scoli si cladiri birouri. Accesand paginile de profil putem gasi harta amplasarii tuturor ansamblurilor rezidentiale de lux care intrunesc criteriile pliate pe nevoile personale. Pretul acestora este unul ridicat, dar calitatea si confortul, rezistenta structurii si toate facilitatile puse la dispozitie de dezvoltator justifica valoarea.

Consultanta imobiliara

Deciziile in materie de achizitionare a unei locuinte trebuie sa implice si responsabilitatile de consiliere imobiliara aferenta. Pentru a putea fi siguri de calitatea tuturor elementelor ce tin de construirea unui apartament, specialistii din aceasta zona pot evalua constructia in tandem cu standardele in domeniu, totul pentru a oferi clientilor certitudinea achizitionarii unui spatiu calitativ. Rolul unui consultant imobiliar este multiplu atunci cand vine vorba despre cumpararea unui apartament. de la simplul fapt ca acesta evalueaza comparativ si alte proprietati scoase la vanzare, el poate genera un pret orientativ al imobilului in functie de fluctuatiile de pe piata. Cu atat mai mult atunci cand vorbim despre proprietati de lux, este foarte important ca in calitate de cumparator sa apelati la serviciile unui consultant imobiliar pentru a va putea exprima principalele dimensiuni de referinta ale unei achizitii. Indiferent daca doriti sa locuiti personala in acea locuinta sau altcineva, luxul trebuie sa fie prezent in toate detaliile printr-o calitate avansata a elementelor de finisaje, mobilier sau accesibilitate in imobil.