Protecțiile pentru cizme sunt realizate din polietilenă, având o grosime de 0,04 mm, fiind utilizate în diverse domenii, precum agricultură, zootehnie, alimentar sau catering, contra murdăriei în mediul umed, dar și împotriva contaminării.

Protecțiile pentru cizme vin în seturi de 50 de bucăți, fiind perfecte pentru satisfacerea oricăror nevoi. Pe lângă salopetele de lucru, mănușile și bonetele corespunzătoare fiecărui loc de muncă din industrie, acoperitoarele pentru cizme vin ca un articol de încheiere al echipamentului.

Avantajele purtării unor protecții pentru cizme

În funcție de mediul în care lucrezi și de necesități, achiziționarea unor acoperitori de protectie pentru cizme potrivite este necesară efectuării activităților în condiții depline de siguranță.

Protecțiile pentru cizme de unică folosință pot fi aruncate în coșul de gunoi atunci când îți termini lucrul. Acest lucru împiedică angajații să ducă diverși germeni și microorganisme atunci când se deplasează din locul unde își desfășoară activitatea, în alte zone ale clădirii. În acest fel se reduce riscul de contaminare.

Acoperitoarele de protecție pentru cizme ajută la menținerea curățeniei în zona de lucru, și în același timp îți oferă posibilitatea să îți păstrezi cizmele curate.

Funcționează pe același principiu ca și pelerinele de ploaie: sunt impermeabile și sigure, iar datorită materialului de calitate, oferă o protecție fiabilă cizmelor, blocând apa și murdăria din exterior și păstrând cizmele uscate și curate.

Sunt antiderapante și nu permit alunecarea în zonele umede, lucru ce vă permite să pășiți în siguranță oriunde există umezeală.

Banda elastică de pe partea superioară a protecției de unică folosință are o elasticitate bună, stă strânsă pe picior pentru o purtare confortabilă și sigură. În același timp ușurează încălțarea și ulterior îndepărtarea protecției.

Comparativ cu o pereche de botoșei, protecțiile pentru cizme au dimensiuni mai mari, de 38 cm lățime/47 cm înălțime, fiind utile atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Caracteristicile principale ale acoperitorilor de protecție pentru cizme

 • Sunt ușor de încălțat și de îndepărtat;
 • Banda elastică ajută să se fixeze mai bine, evitând alunecarea;
 • Sunt rezistente la apă și la murdărie;
 • Sunt antiderapante;
 • Materialele din care sunt fabricate îndeplinesc standardele de practică a fluxurilor de lucru din diferite industrii;
 • Oferă o protecție excelentă împotriva bacteriilor, virusurilor, fungilor și microbilor;
 • Sunt antialergice și hidrofobe;
 • Oferă un echilibru ideal de protecție și durabilitate;
 • Sunt ușoare și flexibile pentru un confort desăvârșit;
 • Sunt compacte și pot fi transportate cu ușurință;
 • Dispun de o gamă versatilă de domenii în care pot fi utilizate: spitale, îngrijirea animalelor, industria alimentară.

Deși protecția pentru cizme s-a îmbunătățit din punct de vedere al calității materialelor, totuși, fiind un articol de unică folosință, nu suportă folosire zilnică și vor fi uzate.

Sunt ideale pentru minimizarea transferului și răspândirii diferiților agenți patogeni, a deșeurilor animale și a noroiului și murdăriei de orice fel. Protecțiile pentru cizme sunt destinate aplicațiilor de unică folosință, indiferent că ne referim la zona spitalelor, în industria alimentară sau a cateringului, sau chiar în treburile casnice, la diverse renovări. Talpa texturată în relief este ușoară, dar durabilă.