Cu termostatele pentru centrale de încălzire inteligente de la Salus, câștigi confort și economisești bani. Poți vedea termostate centrală preț de ofertă, pe site-ul salus-controls.com.

Datorită sistemului wireless, temperatura din camere individuale se adaptează automat nevoilor de căldură ale locuitorilor casei. Cu termostate Salus, încălzirea casei funcționează la putere maximă, numai atunci când ai nevoie de căldură. Dacă nimeni nu este acasă, sistemul reduce automat puterea de căldură.

Cu controlul încălzirii optimizat în funcție de cerere, producătorul Salus are perspectiva de a reduce cu până la o treime costurile de încălzire. Termostatele de la Salus sunt la fel de potrivite pentru centrale, cât și pentru încălzirea prin pardoseală și încălzire combinată prin pardoseală-calorifer.

Marele avantaj al termostatului intelligent

Poate fi operat cu sau fără conexiune la internet. Dacă decizi să îl utilizezi cu o conexiune la internet, poți controla încălzirea camerei folosind aplicația de pe dispozitivele tale mobile.

Acest lucru este util dacă vii acasă mai devreme decât a fost planificat și dorești ca atunci când ajungi acasă să fie confortabil din punct de vedere a temperaturii. Aplicația gratuită este disponibilă pentru smartphone-uri și tablete bazate pe Android și iOS.

Controlul la distanță se face prin aplicația Universal Gateway UG600 alături de aplicația Salus Smart Home care este, de asemenea, un mare beneficiu pentru navetiștii care locuiesc în timpul săptămânii, precum și pentru proprietarii de apartamente și case de vacanță, care sunt de obicei goale pentru o lungă perioadă de timp.

Cu aplicația Salus Controls, tu sau chiriașii tăi veți găsi un mediu ambiental confortabil la sosire. Așadar, nu mai trebuie să te bazezi pe vecini sau pe un îngrijitor pentru a porni încălzirea.

Încălzire inteligentă în apartamente de închiriat

Chiar și pentru chiriașii care doresc controlul convenabil al centralei, reducând în același timp costurile de încălzire, termostatul Salus este un lux la un preț convenabil, care merită luat în considerare pentru zilele reci de iarnă.

Termostatele Salus pentru centrale sunt coordonate de un stick ZigBee. Salus Controls folosește ZigBee pentru a transfera date între termostatele de cameră, termostatele radiatorului și benzile de conexiuni.

Acest standard wireless, care este stabilit în sectorul caselor inteligente, este considerat ca fiind cel mai sigur.

Termostate de perete pentru reglarea precisă a temperaturii

Termostatele digitale de perete sunt o componentă importantă a sistemului de încălzire. Poți regla căldura în fiecare camera în funcție de dorințele tale, folosind consolele de control moderne.

Termostatele de perete sunt disponibile în două versiuni: acționate pe baterie și acționate de la rețea. Modelele alimentate de la rețea, cu sursă de alimentare de 230V, sunt proiectate pentru instalare pe cutii încastrate. Termostatele cu baterii sunt potrivite pentru montarea pe suprafață sau pentru utilizare pe consolă sau pe raft.

Ambele variante de model se caracterizează prin designul lor atractiv, opțional în negru sau alb, un afișaj ușor de citit și butoane de control direct. Cu cronometrul integrat, poți adapta temperatura casei la ritmul tău de zi cu zi.

Programul care a fost setat poate fi suprascris temporar sau permanent în orice moment. Posibilitatea de a grupa camere și elementele suplimentare, cum ar fi modul de vacanță, salvarea setărilor în cazul unei defecțiuni a bateriei etc., oferă confort suplimentar.