Stilul glam

In plus fata de culorile clasice de Craciun, cum ar fi rosu sau verde, putem include si alte nuante, cum ar fi rozul. Da, aceasta culoare este, de asemenea, una dintre cele alese pentru a imbraca bradul de Craciun. Tonuri precum rozul reflecta armonia si pacea, ceea ce ajuta la mentinerea atmosferei confortabile pe care o cere aceasta perioada a anului.

Pentru a avea un brad cu mai mult glamour, putem amesteca roz cu tonuri, cum ar fi bronz sau decoratiuni transparente de Craciun.

Truc: O modalitate simpla de a realiza acest stil este de a cumpara un brad alb pe care sa adaugati atingeri aurii si roz.

Stil sofisticat

Alb, auriu si argint. Daca doriti un stil sofisticat de brad la domiciliu, acest amestec de nuante este cel mai de succes. Un trio de lux pentru a avea acasa un brad de Craciun foarte sofisticat. O combinatie perfecta, mai simpla si mai eleganta este de a decora bradul numai in alb si auriu.

Stilul nordic

In acest stil de brad ceea ce triumfa este amestecul de alb cu culori naturale. Pentru a pune mai mult accent pe natural, puteti schimba bradul clasic cu unul inzapezitor. Aceste tipuri de brazi sunt foarte frecvente si par sa fi iesit direct din padure. Consolidati acea atingere naturala cu ornamente, cum ar fi inimioare din lemn.

Bradul „DIY”

Indrazniti sa umpleti bradul de Craciun cu mestesuguri? Ei bine, puteti, si este, de asemenea, cel mai original mod ales. Personalizati bradul cu mestesugurile preferate sau unul pe care l-ati facut cu copiii acasa. Acesta va da o nota unica bradului de Craciun.

Luminile de pe bradul de Craciun- instalatii de Craciun sunt esentiale, deoarece dau o nota foarte calda si confortabila camerei. Le puteti plasa pe un brad de jur imprejur, dar le puteti plasa si pe peretele care formeaza forma unui brad. Este este o alternativa economica si foarte practica mai ales pentru spatiile mici.

Cum decorezi un brad de Craciun pas cu pas

  1. Lumini de Craciun

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem pentru a asambla bradul de Craciun este sa asezam luminile. Putem alege diferite tipuri de lumini, dar cel mai important lucru este ca acestea decoreaza intregul brad de Craciun.

  1. Accesorii

Acum, ca avem luminile, este momentul perfect pentru a incorpora ornamentele pentru bradul de Craciun. Un truc bun pentru a face bradul sa arate mai elegant este intotdeauna sa decorati de jos in sus, precum si sa plasati cele mai mari ornamente in partea inferioara, deoarece este o zona a bradului care este apreciata mai putin.

Panglici

Odata ce avem ornamentele alese, este timpul sa adaugam panglicile de Craciun.

  1. Stea

Pentru a da atingerea finala decorarii bradului, trebuie sa incorporati steaua in partea de sus.

  1. Cadouri si ornamente

Pentru a termina decorarea bradului de Craciun, putem adauga accesorii mici care ii dau o nota mult mai speciala, cum ar fi cadouri la poalele bradului sau un cos cu decoratiuni de Craciun.