Spre deosebire de apartamentele cu unul sau doua dormitoare, cele cu trei dormitoare pot oferi mai mult spatiu de locuit pentru cupluri, familii sau tineri. In plus, apartamentele cu trei dormitoare pot fi unice si mai greu de gasit, dar pot fi spatii de locuit excelente.

Multe familii aleg sa inchirieze in loc sa cumpere atunci cand aleg un apartament, pentru ca apartamentele mai mari sunt adesea mai accesibile atunci cand se impart decat atunci cand sunt cumparate. Acest lucru este valabil mai ales pentru studenti si tineri adulti, care adesea considera ca apartamentele cu trei dormitoare reprezinta o optiune accesibila si convenabila.

Avantajele unor apartamente de vanzare 3 camere Presidentresidence:

Desi nu sunt prea multe complexe care ofera apartamente cu patru dormitoare, apartamentele cu trei dormitoare sunt uneori cele mai mari pe care le poti gasi. Adesea, dormitoarele suplimentare sunt folosite fie pentru copiii tai, fie pentru oaspetii tai.

Este intotdeauna frumos sa le oferi oamenilor propriul spatiu. Dar doar pentru ca este desemnat ca dormitor, asta nu inseamna ca trebuie sa il folosesti ca atare. Dormitoarele suplimentare iti pot oferi spatiu pentru a crea un birou acasa, o camera de artizanat sau o camera de depozitare pentru bunurile de care nu ai nevoie zilnic.

Apartamentele mari ofera mai mult spatiu de locuit decat cele mai mici. Acest lucru se datoreaza faptului ca, de obicei, exista mai mult mobilier si aparate intr-un apartament mare, ceea ce il face mai confortabil de locuit. In plus, acest spatiu de locuit suplimentar poate fi folosit pentru a depozita mobila si obiectele personale, in loc sa trebuiasca sa le arunci intr-un spatiu inghesuit.

Daca deti un animal de companie, un apartament cu trei dormitoare este o optiune excelenta. Vor avea mai mult spatiu pentru a se relaxa si a explora, iar tu te vei simti mult mai putin inghesuit cu ei inauntru daca au unde sa se joace si sa alerge. De asemenea, vei avea mai mult spatiu pentru pat, lada sau orice alte accesorii cu care vin cu ei.

Asadar, fie ca ai o familie, esti intr-o relatie sau esti un tanar adult, apartamentele cu trei camere ofera mai mult spatiu pentru activitati, petreceri, intalniri si lucrurile tale. Daca esti in cautarea oricaruia dintre aceste lucruri, un apartament cu trei dormitoare ar trebui sa fie pe placul tau.

Cand vine vorba de gasirea casei tale perfecte, marimea conteaza cu siguranta! De ce sa locuiesti intr-un mic apartament cu un dormitor cand ai putea avea un apartament spatios cu trei dormitoare?

Profita de mai mult spatiu! Daca esti in cautarea unei locuinte spatioase si private, care sa iti ofere suficient spatiu pentru a a-ti aranja lucruile si a dormi in liniste, un apartament cu trei dormitoare este optiunea perfecta pentru tine.

Un apartament cu trei dormitoare poate fi un loc confortabil pe care sa-l numesti casa! Acest tip de apartament este ideal pentru tine daca doresti sa ia propriul spatiu, dar totusi doresti sa te simti aproape de ceilalti rezidenti. In plus, un apartament cu trei dormitoare poate fi o alegere excelenta pentru familii, deoarece poate gazdui un numar mare de persoane.

Ce diferente sunt intre condominii si apartamente?

In general, proprietarii de unitati de condominiu isi pot inchiria locuinta chiriasilor, similar cu inchirierea altor bunuri imobiliare, desi drepturile de leasing pot fi supuse conditiilor sau restrictiilor stabilite in declaratie (cum ar fi un plafon de inchiriere pentru numarul total de unitati dintr-un comunitate care poate fi inchiriata la un moment dat) sau in alt mod, conform legii locale.

Aceasta sectiune nu citeaza nicio sursa. Va rugam sa ajutati la imbunatatirea acestei sectiuni adaugand citate la surse de incredere. Materialul fara sursa poate fi contestat si eliminat.

Proprietatea in condominiu este, de asemenea, folosita, desi mai rar, pentru utilizari nerezidentiale ale terenurilor: birouri, camere de hotel, magazine de vanzare cu amanuntul, aeroporturi private, porturi, facilitati de locuinte de grup (case de batrani sau camine), terenuri goale (in Columbia Britanica ) si depozitare .

Structura juridica este aceeasi, iar multe dintre beneficii sunt similare; de exemplu, o corporatie nonprofit se poate confrunta cu o obligatie fiscala mai mica intr-un condominiu de birouri decat intr-un birou inchiriat de la o companie impozabila, cu scop profit. Cu toate acestea, schimbarea frecventa a utilizarilor comerciale a terenurilor in special poate face problema inflexibilitatii aranjamentelor condominiale.

Casele individuale clasice aflate in proprietate privata pe loturi proprietate privata pot face parte dintr-o comunitate care are o asociatie de proprietari. O astfel de asociatie poate administra o zona comuna de parc, de exemplu, sau un drum de acces, sau standarde arhitecturale pentru case.

Intr-un complex de case, mai multe case fizice sunt combinate intr-o singura cladire arhitecturala. Fiecare proprietar de unitate detine un teren identificat si cladirea atasata la acesta, dar acea cladire face parte fizic dintr-o cladire mai mare care se intinde pe loturi. Exista un acoperis si o fundatie continue si un singur perete imparte casele adiacente.

Daca mai jos exista un apartament care nu este detinut de proprietarul casei, atunci nu este o casa, ci doar un apartament/condominiu pe doua niveluri. Din punct de vedere legal, acest lucru este foarte asemanator cu casele decomandate, dar din cauza impletirii intereselor in singura cladire arhitecturala, este necesara o asociatie de proprietari.