Fie prin agentie, prin recomandare sau prin anunt, inchirierea unui Mos Craciun garanteaza amintiri de neuitat si orice parinte ar trebui sa tina cont de acest lucru! Infatisarea personala a lui Mos Craciun ofera petrecerii de Craciun nota finala. Costul inchirierii unui Mos Craciun profesionist depinde de perioada si timpul acordat familiei.

Costurile pentru un Mos Craciun incep de la 300 RON. Cel mai mare pret acordat, poate ajunge chiar si la 600 RON, ceea ce este foarte convenabil. Fiecare noapte de decembrie aduce cu ea nerabdarea si entuziasmul Craciunului. Copiii chiar au nevoie de dovezi palpabile pentru a-l crede pe batranul cu barba alba si tolba plina de jucarii si cadouri. In schimb, el le va cere povesti si poezii. Lumea magica a lui Mos Craciun este condusa de cel mai iubit batran din toate timpurile. El aduce cadouri copiilor mici si cadouri copiilor mai mari, tuturor celor care arata curtoazie, respect si intelegere.

Inainte de a da o sarcina obligatorie unui Mos Craciun, acesta trebuie verificat foarte bine, deoarece in zilele de astazi, pot aparea anumite tepe. Datorita internetului, este foarte usor astazi. Pur si simplu se introduce numele agentiei in masca motorului de cautare si vor aparea instant ratinguri sau critici pentru acesta. In acest mod, angajatorul va putea sa il aleaga pe cel mai bun. Lungimea spectacolului si calitatea costumului sunt, de asemenea, importante.

Agentiile bune de recrutare pot arata fotografii si vor spune cat timp va fi Mos Craciun cu copiii.  Daca nu exista nici o agentie in zona, nu este nici o problema. Acum exista posibilitatea aparitiei lui Mos craciun in mediul online.  Exista diferite moduri de a fi inchiriat Mos Craciun. Cu toate acestea, cautarea trebuie inceputa devreme.

Casaluimoscraciun.ro este pe piata de foarte multi ani si dezvolta cele mai bune personaje Mos Craciun, pentru o petrecere de Craciun de succes in toata lumea. Mos Craciun poate veni la orice ora programata si va fi alegerea angajatorului in ceea ce priveste locatia si timpul acordat. In preajma Craciunului, organizatia ocupa mult timp, deoarece dorinta familiilor de a fi vizitate de Mos Craciun in Ajunul Craciunului creste de la an la an.

Nu va trece mult timp pana cand cadourile de Craciun vor fi chiar dupa colt si anul acesta. Multi isi amintesc inca bine cand Mos Craciun a aparut de nicaieri brusc in sufragerie sa imparta cadouri si s-a intamplat sa plece din nou tata, mama sau bunicul. Daca nu exista un Mos Craciun in familie si totusi se vrea in a-I surprinde pe cei mici, nu este o problema in aceste zile. In fiecare an, un Mos Craciun pleaca din agentia Casa lui Mos Craciun, pentru a face ochii copiilor sa lumineze.

Va fi dificil in a gasi un Mos Craciun gratuit pentru ajunul Craciunului, mai ales cand este totul luat din scurt. Actorii cu experienta, in special, incep in a fi rezervati de luni de zile si pregatesc programe stranse si de neuitat pentru fiecare copil in parte!

De ce il iubim pe Mos Craciun?

De ce il iubim pe Mos Craciun? Nu este nici tanar, nici musculos, nici atragator. De fapt, este batran, obez si are mai mult par pe fata decat ZZ Top si tot este cenusiu. Nici el nu urmeaza cea mai echilibrata dieta alimentara. Lapte si fursecuri, chiar? Mai rau, Mos Craciun nu are deloc legatura cu povestea de Craciun. De fapt, el este un simbol al capitalismului american si al comercializarii si secularizarii Craciunului.

Si totusi, il iubim pe Mos Craciun. El a devenit mai mult decat un simbol sau o idee. El este un mit modern.

Mos Craciun imprumuta foarte mult de la Sfantul Nicolae din Myra, un episcop turc de la sfarsitul secolului al III-lea, inceputul secolului al IV-lea, care nu este doar un adevarat sfant catolic, ci si patronul copiilor si al marinarilor. Cum a devenit un sfant stravechi din Asia conducatorul renilor zburatori, un locuitor al Polului Nord si cel mai mare filantrop din lume? Ia loc si iti explicam.

Imigrantii olandezi au adus povesti despre Sinterklass in Statele Unite ale secolului al XVIII-lea. Dar acest Mos Craciun timpuriu a ramas o figura religioasa inca neasociata cu Craciunul. Intra in scena doi scriitori americani de renume mondial care au creat mitologia lui Mos Craciun: Washington Irving din faima Sleepy Hollow si L. Frank Baum din faima Vrajitorul din Oz . Stai, Mos Craciun a fost creat de aceiasi tipi care ne-au dat Calaretul fara cap si Leul las? Da.

Imaginile lui Mos Craciun au fost create de Thomas Nast in 1871, dar abia in 1930, cand Coca-Cola a cumparat drepturile de autor si a comandat o intreaga campanie de publicitate, imaginea moderna a lui Mos Craciun imbracat in rosu cu alb a devenit populara (verdele fiind culoarea lui).

Mai ciudat inca, se spune ca combina elemente norvegiene/scandinave, anglo, olandeze si sami dar tot este modelat dupa un episcop greco-catolic din Turcia (Asia). Nu e de mirare ca batranul ii place sa calatoreasca prin lume.