Una dintre cele mai bune modalitati de a creste eficienta este sa folositi un sistem de urmarire GPS pentru vehiculele flotei.

Afacerile care se bazeaza pe camioane si alte vehicule pentru pot beneficia foarte mult de avantajele unui sistem de localizare GPS flote CargoTrack.

Desi obtinerea de echipamente pentru urmarirea vehiculelor poate parea o investitie costisitoare, rentabilitatea investitiei vine rapid atunci cand luati in considerare beneficiile sistemelor de urmarire flota prin GPS.

Beneficiile urmaririi flotei cu un sistem GPS

Exista o serie de beneficii care vin odata cu investitia intr-un sistem de urmarire GPS pentru flota.

Urmatoarele sunt cateva dintre cele mai eficiente modalitati prin care un sistem de urmarire GPS va poate ajuta afacerea si reduce costurile de operare.

Cresterea controlului

Sistemele de urmarire GPS monitorizeaza lucruri precum viteza, rutele, opririle si multe altele.

Daca puteti verifica ceea ce fac soferii flotei si productivitatea acestora, atunci va puteti asigura ca totul functioneaza fara probleme.

Alegerea celor mai bune rute

Planificarea celor mai bune rute posibile poate fi o sarcina destul de importanta atunci cand incercati sa economisiti timp si bani pentru flota. Un sistem de urmarire prin GPS poate ajuta la eliminarea acestei probleme.

Sistemele de urmarire ajuta la determinarea celor mai bune rute pe care sa le parcurga si a ordinii in care ar trebui sa fie efectuate livrarile.

Rutele mai eficiente pot face o diferenta uriasa in costurile de operare ale unei flote.

Aflati mai multe despre aplicatia eTMS Management Transport: https://cargotrack.ro/etms-management-transport/

Cresteti eficienta consumului de combustibil

Eficienta consumului de combustibil merge mana in mana cu optimizarea rutei.

Atunci cand soferii parcurg cele mai bune rute posibile pentru a ajunge din puncul A in punctul B, costul total al combustibilului scade, ceea ce poate fi de mare ajutor pentru economisirea banilor flotei.

Pe langa eficienta consumului de combustibil din optimizarea rutei, o alta modalitate de a economisi combustibil este să va asigurati ca soferii merg la viteze adecvate.

Viteza este un factor urias in consumul de combustibil, asa ca, daca soferii flotei mentin limita de viteza, aveti posibilitatea sa economisiti bani la costurile cu combustibilul.

De asemenea, puteti urmari timpul de mers la relanti, care poate creste costurile cu combustibilul foarte mult. Daca soferii petrec prea mult timp cu motorul la relanti, veti putea rezolva problema simplu si eficient.

Scaderea costurilor cu orele suplimentare ale angajatilor

O scadere a costurilor angajatilor cu orele suplimentare merge, de asemenea, mana in mana cu o mai buna optimizare a rutei.

Daca soferii nu gasesc cele mai eficiente rute, s-ar putea sa petreaca si mai mult timp conducand.

Cu rutele mai rapide si mai eficiente furnizate de sistemele de urmarire GPS, soferii vor finaliza livrarile mai rapid, reducandu-si sansele de a conduce peste orele normale de lucru si de a lucra suplimentar.

Monitorizare mai usoara petru intretinerea vehiculelor

Chiar daca vehiculele au un program regulat de intretinere, este adesea dificil sa tineti evidenta kilometrilor acumulati pe fiecare vehicul intre verificarile de intretinere.

Cu sistemele de urmarire GPS instalate pe fiecare vehicul, nu mai trebuie sa depindeti de sofer pentru a inregistra si raporta numarul de kilometri.

In schimb, acest numar de kilometric este inregistrat automat pentru a putea vedea usor si convenabil.

Cresterea productivitatii soferilor

Cu o eficienta generala mai buna vine si o crestere a productivitatii angajatilor.

O oprire suplimentara, inca o slujba sau inca o livrare pentru fiecare angajat se aduna intr-adevar, crescand foarte mult eficienta generala si modul in care va conduceti afacerea.

Reducerea opririlor neautorizate

Sistemele de urmarire prin GPS va permit sa urmariti soferii care alcatuiesc flota, asigurandu-va ca acestia raman pe ruta lor si fac doar opriri programate.

Serviciu imbunatatit pentru clienti

Atunci cand soferii flotei aleg rute mai eficiente, efectueaza livrari mai rapide, ceea ce creste eficienta generala a afacerii si cu cat clientii primesc livrari mai repide, cu atat vor fi mai multumiti.

Cresterea sigurantei

In mod obisnuit, atunci cand soferii stiu ca sunt monitorizati de un sistem de urmarire GPS, care poate detecta viteza, acceleratia, franarea si multe altele, sunt mai atenti si responsabili atunci cand sunt la volan. Acest lucru poate scadea si potentialul soferilor flotei de a produce accidente de circulatie.

Daca doriti sa incercati gratuit, timp de 1 luna un sistem de monitorizare GPS CargoTrack, nu ezitati sa ii contacti chiar acum.