Majoritatea avem nevoie de un pic de ajutor când vine vorba de planificarea bugetului lunar, fie ca o faci pe agendă cu pixul sau într-un Excel complex. My Pocket Planner vine cu o soluție simplificata prin intermediul telefonului.

My Pocket Planner 40.000 Utilizatori

  1. Majoritatea avem nevoie de un pic de ajutor când vine vorba de planificarea bugetului lunar, fie ca o faci pe agendă cu pixul sau într-un Excel complex. My Pocket Planner vine cu o soluție simplificata prin intermediul telefonului.
  2. Primul pas este sa vezi unde se duc banii tai ca după aceea sa îți poți planifica scopurile tale financiare și să le urmezi pas cu pas.
  3. Spre deosebire de alte aplicații similare care doar înregistrează tranzacțiile, scopul aplicației My Pocket Planner este sa te ghideze pas cu pas prin folosirea de notificări personalizate, către atingerea scopurilor tale, fie ca vorbim de achiziția unei case sau mașini, plata unei datorii sau strânsul banilor pentru vacanta mult dorita si meritata.
  4. Aplicația se poate descărca în mod gratuit din App Store și Google Play dar are și 2 versiuni cu abonament ce-ti oferă mai multe funcții și o claritate mai mare a veniturilor și cheltuielilor tale.
  5. In prezent puteți găsi aplicația disponibila in 3 limbi, romana, engleza si araba urmând ca in viitorul apropiat sa adauge următoarele 10 limbi ca si mărime din punct de vedere al numărului de vorbitori de pe glob.
  6. Pe data de 21 Aprilie au sărbătorit depășirea pragului de 40.000 de utilizatori în peste 150 de tari și au premiat utilizatorul cu numărul 40.000 oferindu-i planul Platinum pe viața.
  7. Planul Platinum este doar 15 RON pe luna, aproximativ 50 de bani in fiecare zi, atât este necesar pentru a avea toate uneltele necesare sa nu iți mai faci griji legat de cheltuielile tale.
  8. Acest eveniment a avut loc în AFI Ploiești și le-a dat posibilitatea sa interacționeze cu oamenii în mod direct, sa le afle provocările din punct de vedere financiar și să vadă cum aplicația My Pocket Planner îi poate sprijini.

Descarcă și tu aplicația My Pocket Planner și preia controlul veniturilor și cheltuielilor tale. Acum este cel mai bun moment.

Pentru cine dorește mai multe informații, My Pocket Planner poate fii găsită si pe paginile de socializare cu clipuri explicative si sfaturi financiare.