In aceasta perioada a anului, nu strica sa fii activ. Intr-adevar, fie ca este intensa sau minima, orice activitate fizica nu poate decat sa ajute la linistirea corpului si a mintii, fara a uita sa contrabalanseze gustarea. Si aici intervin castile sport, care te insotesc in efortul tau pentru a te motiva sau pentru a te mentine in miscare.

Intr-adevar, muzica poate avea un impact pozitiv asupra performantelor sportive. Dar care sunt criteriile care fac castile sportive bune pentru efortul fizic? La All Audio poti gasi cele mai interesante boxe.

Castile pentru sport sunt o tendinta in crestere. Confort, impermeabilitate, on-ear sau in-ear. Exista multe criterii de care trebuie sa tineti cont inainte de a va alege castile pentru sport. Am selectat cele mai bune modele de pe piata..

Casti pentru toate sporturile

Fie ca este vorba de a va izola, de a va motiva sau de a va relaxa, de multe ori va bucurati de bucuriile sportului cu o casca pe cap. Potrivit unui studiu recent, este posibil sa va imbunatatiti performanta cu 5 pana la 7% daca faceti exercitii pe muzica! De ani de zile, producatorii au facut din aceasta piata micul lor laborator, testand forme simplificate, dispozitive mai compacte sau comenzi mai intuitive.

Printre principalele criterii care ar trebui sa va ghideze alegerea, ar trebui sa acordati prioritate, in primul rand, confortului de utilizare.

Luati in considerare nevoile dvs., in functie de sportul pe care il practicati: sunteti supus unor miscari regulate ale capului care pot face ca castile sa cada? In acest caz, este posibil sa doriti sa luati in considerare castile conventionale cu pernute pentru urechi sau castile cu curele pentru gat.

Doriti o mai buna izolare de zgomotul exterior? Luati in considerare un model cu reducere activa a zgomotului, care incorporeaza o serie de microfoane pentru a atenua toate sunetele din jur.

Daca trebuie sa purtati casti, aveti grija la volumul castilor, care trebuie sa fie discret!

Castile fara fir, varianta viitorului

Fie ca va place sau nu, mufa jack devine din ce in ce mai rara pe smartphone-uri. Asa ca poate ca a sosit momentul sa va orientati – cu oarecare reticenta, sa spunem – spre achizitionarea unei casti Bluetooth pentru a va asculta melodiile preferate.

Din fericire, referintele de astazi au cateva argumente serioase, cum ar fi codecurile aptX sau LDAC. Daca sunteti un mare consumator de muzica si sunteti in cautarea unui nou partener, acest ghid este pentru dumneavoastra.

Marcile de top din acest segment nu se schimba foarte des. Sony, Bose si Sennheiser sunt primele trei, iar Apple este concurentul de lux. Spre deosebire de alte domenii, evolutiile sunt, de asemenea, destul de lente, atat din punct de vedere software (Google Assistant, Alexa, o mai buna reducere a zgomotului etc.), cat si din punct de vedere hardware (USB-C, autonomie etc.). Aici veti gasi cele mai bune casti Bluetooth ale momentului, care va vor flata urechile pentru mult timp de acum incolo.

Ne-am concentrat in mod deliberat pe castile din gama inalta si medie aici. Daca aveti un buget mai restrans, veti fi interesat de comparatia noastra cu castile Bluetooth ieftine. Daca preferati o dimensiune mai compacta, s-ar putea sa va intereseze comparatia noastra cu cele mai bune casti Bluetooth sau comparatia noastra cu cele mai bune casti Bluetooth cele All in One.