infrumusetare barbati

Infrumusetare barbati – Un pic mai frumos ca dracu?

Da de unde… Daca in urma cu zece ani, raportul dintre numarul barbatilor si cel al femeilor care treceau pragul clinicilor estetice era de 1 la 60, acum la fiecare 20 de femei vedem si un barbat dornic sa fie mai chipes, ne informeaza Mediafax.

Barbatii devin din ce in ce mai interesati de aspectul fizic si asta se vede pe chipurile lor dar si in…buzunare:

„Sunt doua tipuri de barbati care au inceput sa vina tot mai des. Primul profil este cel al barbatului care a inteles ca e important sa nu mai arate ofilit si ca aspectul lui conteaza. Al doilea tip este cel al barbatului impins de sotie. Acestia din urma sunt la fel de multi ca numarul celor care vin din proprie initiativa pentru diverse tratamente.”, ne explica medicul dermatolog Viviana Iordache.

Infrumusetare barbati: Invazia teritoriului feminin

infrumusetare barbatiFie ca o fac pentru a arata bine atunci cand pasesc pragul unui interviu, cand participa la o intalnire de afaceri sau poate la o intalnire romantica, barbatii ne fac concurenta in ultima perioada in ale frumusetii. Sunt insa mai timizi, mai sensibili, mai speriati si…mai secretosi cand vine vorba de tratamentele, chirurgicale sau nu, de infrumusetare.

„Prima data cand vin se cam ascund dupa visin. Nu prea spun exact motivul pentru care au venit. Unii isi trimit mai intai sotiile la tratament, sa vada daca le-a durut. Altii cand ajung la noi spun ca de fapt ei nu vor nimic si ca au fost trimisi de sotii. Sunt mult mai sensibili si mai speriati decat femeile. Ii doare tot timpul. Pe o femeie poti sa o tai si in carne vie si nu se vaita”, spune Bianca Sandra Eremia, asistenta intr-o clinica estetica, citata de Mediafax.

Infrumusetare barbati. S-a deschis sezonul

Odata cu incalzirea vremii nu doar doamnele si domnisoarele vor sa isi arate trupurile suple, lipsite de cusurul kilogramelor in plus, ci si domnii. Astfel ca, de cand soarele ne incalzeste aproape ca-n toiul verii, numarul barbatilor care frecventeaza clinicile de infrumusetare a crescut considerabil.

Una dintre cele mai populare proceduri la care apeleaza reprezentatii sexului puternic din Romania este Criolipoliza, si anume inghetarea tesutului doar pe o anumita zona, pentru a slabi. Efectul (pentru cei interesati)? Se pierde aproximativ 40% din grasimea din acea zona. Adio burta de bere!

Infrumusetarea este insa in mare parte un capitol din vietile barbatilor cu venituri peste medie. Caci ei, barbatii, comparativ cu noi, nu sunt invatati sa „puna deoparte” bani pentru frumusete… Un moft, domle, nu-i asa? Pana la urma, tot noi ramanem campioanele in materie de cheltuieli in contul…frumusetii.