Inainte de a instala jocurile de mai jos pentru telefonul tau, nu uita sa iti pui si o husa de protectie asa cum este husa Oppo.

FALLOUT SHELTER

Luat din cea mai bine vanduta franciza Bethesda, Fallout Shelter este un joc de management si supravietuire. Jucati ca un constructor, responsabil pentru un adapost in cadere.

Va trebui sa gestionati resursele si energiile, sa intampinati locuitorii, sa le atribuiti sarcini in functie de punctele lor forte si sa va asigurati ca totul prospera. Dar atentie, invaziile se apropie de tine si va trebui sa iti asumi si riscul de a iesi din adapost pentru a prelua obiecte.

KINGDOM RUSH

Seria Kingdom Rush este, fara indoiala, regina Tower Defense pe mobil. Mult platit, primul episod al serialului a devenit gratuit. Si daca nu ati mai facut-o niciodata, iata la ce sa va asteptati: un joc perfect echilibrat, dificultate progresiva si grafica sublima care insotesc zece ore de joc de campanie pentru un singur jucator. Un clasic.

Retineti existenta Kingdom Rush Frontiers and Origins, care sunt urmatoarele doua episoade ale seriei. Dar nu sunt gratuite

ETERNIUM

Stilul hack’n’slash este, fara indoiala, unul dintre cele mai satisfacatoare din industria jocurilor. Exista ceva calmant paradoxal in ceea ce priveste sacrificarea a zeci de dusmani cu toata forta mainilor sau cu o multime de descantece.

Eternium nu face exceptie de la regula si ofera o aventura fantezista in care va trebui sa explorati temnite, paduri si sate in timp ce va imbunatatiti caracterul. Jocul are o grafica destul de ingrijita si este jucat gratuit, dar cu achizitii in aplicatie va va atrage in mod evident sa cheltuiti niste bani pentru a debloca bonusuri si abolitati speciale in joc.

MARSHALS SPACE 2

Space Marshals 2 este un joc de actiune / infiltrare 3D isometric, amplasat intr-un spatiu vestic. Joaca rolul unei bezele spatiale insarcinate cu mentinerea ordinii. Infiltreaza-te si profita de numeroasele posibilitati pentru a te misca discret si a-ti izola dusmanii. Intre actiune, infiltrare si shooter dual-stick, acest titlu straluceste atat prin gameplay-ul sau, cat si prin grafica sa foarte ingrijita.

Este disponibil gratuit (cu anunturi intre fiecare nivel sau un cronometru cand sunteti offline), dar puteti elimina anunturile si puteti obtine recompense mai bune platind versiunea Pro de 25 de lei.

PLAGUE INC.

Din 2020, Plague Inc. a luat o dimensiune cu totul noua. Inca un joc grozav, perfect pentru a face sa treaca mai repede timpul. Scopul tau este sa infectezi intreaga lume si sa stergi populatia lumii cu ajutorul unui virus.

Colectati puncte ADN si mutati-l pentru a-l face si mai contagios si mai mortal. Pentru 3.99 lei, veti elimina anunturile si veti primi cateva functii suplimentare, dar dispensabile pe parcursul intregului joc .

ASFALTUL 8: AERBORNE

Asfaltul este reperul pentru jocurile de curse pe smartphone. Gameloft ofera cel de-al 8-lea joc cu un mod offline destul de complet care va permite sa conduceti pe diferite circuite cu vehiculele voastre!

Va rugam sa retineti, succesorul Asphalt 9 exista mai vast, de asemenea, dar este disponibil doar intr-o versiune online. Jocul are o grafica de inalta calitate si are un sistem de achizitie in aplicatie care poate percepe costuri suplimentare.