Pentru ca stim cat de multi bani se duc pe cadouri… banale, iata o ocazie sa-ti cheltuiesti banii cu folos!

Cadouri perfecte, sub forma de experiente unice

Dragi internauti, de ieri este prezent in online un nou magazin de cadouri: www.cadouriperfecte.ro Si nu, nu este inca un site de cadouri banale, impersonale si de o calitate indoielnica… Noutatea acestui magazin de cadouri este ca vine cu o oferta de cadouri speciale, neconventionale, constand in activitati de toate felurile, pentru toate gusturile si…buzunarele.

Bungee Jumping, zbor cu parapanta, cu avionul ori cu balonul, yachting, rafting, echitatie, schi, snowboarding, tir cu arcul, cu arma, alpinism, sedinte de spa, cursuri de dans, teatru, muzica, dans si multe multe altele stau la dispozitia cosului de cumparaturi al celor care s-au saturat sa ofere in dar obiecte.

Pentru ca timpul este o resursa pretioasa..

Am creat un magazin virtual perfect pentru cei cu un program incarcat, care nu au timp sa alerge prin magazine, dar care in acelasi timp vor sa faca o surpriza de amploare unei persoane speciale. Pentru ca acest magazin de cadouri se adreseaza celor care cauta cadouri deosebite pentru a le oferi unor persoane cu adevarat speciale din viata lor.

Iar daca nu ai gasit inca modalitatea de a-ti da pe spate iubitul/ iubita…

…noi iti sarim in ajutor cu un buchet maaare de…cadouri pentru cupluri. Ii poti oferi persoanei iubite momente de neuitat: poate o cina romantica, un masaj pentru amandoi la un salon Spa, o plimbare cu balonul ori cu yachtul, un curs de dans pentru amandoi…

Cadouri perfecte, perfect ambalate

Te intrebi cum vei ambala un astfel de cadou? Si de asta ne ocupam tot noi. Norocosul/ norocoasa va primi „biletul” pentru experienta de neuitat sub forma unui voucher cadou, cu un design deosebit.

Iti garantam calitatea superioara a tuturor cadourilor regasite pe site, prin selectarea atenta a tuturor furnizorilor de activitati si iti mai garatam un lucru: surpriza sincera de pe fata celui care va primi cadoul.

Nu uita sa dai Like si pe pagina de Facebook CadouriPerfecte pentru a fi la curent cu  noutati si recomandari in materie de cadouri.

Asteptam sa ne impartasesti impresia pe care ti-a facut-o magazinul nostru de…clipe memorabile.