Petrecerea de Revelion – eterna dilema

In speranta ca Revelionul 2012 nu va fi ultimul, conform numeroaselor supersitii si scenarii de Hollywood 😉 , foarte multi dintre petrecareti deja stau cu gandul la noaptea ce mare, la petrecerea de Revelion. Stiu, suntem abia in luna octombrie, dar timpul zboara, ofertele se epuizeaza si te poti trezi pe ultima suta de metri fara un plan de distractie pentru trecerea dintre ani. Tragedie!

Asteptarea frumoasa asociata cu petrecerea de Revelion poate deveni un adevarat stres : idei putine, prieteni greu de urnit, buget… subtire, deci cum faci sa sarbatoresti cum se cuvine inceputul unui an nou?

Pe principiul – vara-ti faci sanie si iarna caruta – bine-ar fi sa arunci un ochi inca de pea cum la ofertele agentiilor de turism, ale restaurantelor si barurilor sau ale… primarilor.

Petrecerea de Revelion? O intrebare cu variante multiple de raspuns

Daca te-ai hotarat sa pornesti in cautare de oferte pentru petrecerea de Revelion si dai un search pe goagal, veti afla ca anul acesta, dupa 2 ani de pauza, Vanghelie reia Vanghelionul. Celebra petrecere de la Romexpo… poate fi o optiune  fara o cheltuiala prea mare, daca ai rabdare sa stai la cozi interminabile formate, in principal, din pensionari.

Daca nu, mai exista varianta economica – petrecerea de Revelion in aer liber, renumitele concerte din mai toate pietele importante din Bucuresti, care se lupta in artisti si focuri de artificii.

Ai un buget pregatit din timp pentru petrecerea de Revelion – ai mai multe posibilitati. Poti alege dintre deja numeroasele oferte ale agentiilor de turism mai ieftine (de exemplu, o excursie early booking la un hotel de 3 stele in Bulgaria, la schi, poate incepe de la un tarif de 23 de euro/ noapte de persoana) sau mai scumpe  (in Egipt, un sejur de 7 nopti de cazare all inclusive la un hotel de 4 stele costa aproximativ 800 de euro de persoana).

Mai exista intotdeauna si varianta – petrecea de Revelion in Romania, unde poti plati de la 150 de euro pentru 3 nopti si o masa festiva la un hotel de 3 stele in Sibiu si cam tot atat pentru 3 nopti cu mic dejun si masa festiva la un hotel de 3 stele din Mamaia sau Constanta. Daca mai prinzi loc.

Petrecerea de Revelion cu cunoscutii… printre straini

Petrecerea de Revelion este frumoasa oriunde ar fi, atunci cand te distrezi cu prietenii… si-ti mai faci si 1-2 cunostinte noi. Poti sarbatori trecerea dintre ani intr-un club sau un bar din Bucuresti, unde cu un buget de 200 – 300 de lei te bucuri de muzica buna, bautura si mancare la discretie si distractie pana dimineata. Cluburile, restaurantele si barurile deja se batpetrecerea de Revelion in oferte, deci n-ar fi rau sa incepi, inca de pe acum, sa le studiezi.

Ne place, nu ne place… seara de Revelion trebuie sa fie una speciala, pentru ca e pacat sa stam acasa in timp ce o lume intreaga se bucura de petrecerea de Revelion. Nu mai e mult pana la data de 1 ianuarie (data pe care i-o datoram lui Cezar care a ales aceasta zi in onoarea zeului Ianis, zeul tuturor inceputurilor), deci bine-ar fi daca ai incepe sa strangi cativa banuti pentru seara care este, pana la urma… ultima si cea mai importanta a anului.

A, si nu uita de lunga lista de promisiuni catre sine, pe care oricum nu o vei respecta… dar merita incercarea!