Cand vine vorba de organizarea unei inmormantari, exista atat de multe optiuni si servicii pe care uneori le puteti pierde. Este dificil sa stiti care dintre ele sa alegeti, pretul acestora si caracteristicile fiecaruia.

In articolul de astazi vom explica care sunt cele mai frecvente servicii funerare. Va fi foarte bine pentru tine sa apelezi la acest serviciu, din pacate, trebuie sa organizezi o inmormantare a unui membru al familiei sau a unui prieten.

Decedatul avea asigurare de deces?

Inainte de a comenta serviciile funerare, trebuie sa vorbim despre aceasta asigurare. Asigurarea de deces este o asigurare care acopera toate cheltuielile unei inmormantari. Daca decedatul ar fi platit pentru asta, sunt sanse ca polita lor sa fi inclus deja serviciile aceleiasi inmormantari.

In acest caz, este putin util sa cunoastem serviciile funerare. Cel mai probabil, aceasta persoana, in viata, a ales deja cum isi doreste sa fie inmormantarea sa si diferitele servicii de angajat.

Cele mai frecvente servicii funerare

Odata ce acest lucru este explicat, sa vedem care sunt cele mai comune servicii funerare oferite de diferitele companii din sector:

Sicriu: sicriu in care defunctul se va odihni pentru tot restul existentei sale. Un element esential, cu exceptia cazului in care se alege incinerarea.

Urna funerara: in cazul alegerii incinerarii, ramasitele trebuie pastrate intr-o urna.

Transfer: transferul corpului de la casa funerara sau de la casa funerara la locul ceremoniei.

Flori: coroana de flori, cale de flori si diferite ornamente pentru inmormantare.

Conditionarea cadavrului: thanatoaesthetics, thanatopraxia si alte tehnici pentru a regla si pregati cadavrul.

Casa funerara: inchirierea unui spatiu pentru a veghea asupra cadavrului cu o noapte inainte de inmormantare sau incinerare.

Ceremonial Service: Serviciu care include tot ce este necesar pentru a efectua inmormantarea in cimitir.

Inmormantarea sau incinerarea: inmormantarea se refera la ingroparea cadavrului in sine si incinerarea cu pretul arderii corpului si ulterior al livrarii acestuia in cenusa.

Ce servicii vei angaja pentru inmormantare?

Daca ar trebui sa alegi dintre aceste servicii pentru inmormantarea dvs., pe care dintre ele le-ati angaja? Exista vreuna pe care o gasiti inutila? Asa cum alegem cum vrem sa traim, este important sa alegem si cum vrem sa murim. Vezi aici detalii despre servicii funerare non stop in Bucuresti.

Numararea beneficiilor serviciilor funerare preplatite: Spiritualitate

Cei mai multi oameni au ganduri diferite despre organizarea ceremoniei si pentru ca acestea sunt diferite, cea mai buna optiune in fata lor este sa aiba servicii preplatite. Motivul este ca in acest serviciu isi planifica ultima ceremonie, asa cum isi doresc ei cat sunt in viata. Acest lucru poate parea ciudat pentru unii, dar este un fapt ca tot mai multi oameni sunt atrasi de acest concept pur si simplu din cauza acestui lucru.

Cu ajutorul unui regizor si a planurilor funerare preplatite recomandate de el, oricine isi poate planifica plecarea cu mult inainte de a parasi aceasta lume.

Despre ce este vorba in acest concept?

– Acesta este de fapt un fel de contract sau un acord semnat de o persoana si de o companie funerara cu privire la decesul acelei persoane. – Contine detalii despre lucrurile care trebuie facute cu privire la ultima ceremonie dupa ce ati plecat din aceasta lume. – Aveti toti termenii si conditiile scrise si este responsabilitatea companiei sa se asigure ca niciunul dintre ei nu este lasat afara. – Acest concept este popular in intreaga lume si este, de asemenea, popular si in Australia. Cu toate acestea, veti gasi unele diferente in legile care trebuie urmate atunci cand faceti astfel de acorduri. – Alte continuturi ale acestui acord sunt – – Costul total al aranjamentelor pe care le-ati dori. – Cum veti plati, fie o plata unica, fie plati in rate pe o perioada de timp. – Le veti gasi continand alte cateva detalii de baza si importante descrise. Cum sa gestionati situatiile care ar putea aparea mai tarziu, cum ar fi fondurile suplimentare necesare. – Cine ar primi banii ramasi din organizarea serviciilor funerare, daca nu totul ar fi folosit?

Avantajele inmormantarilor preplatite

De fapt, exista mai multe dintre ele si in acest post, vom discuta despre unele dintre ele.

– Principalul beneficiu este ca poti sta relaxat si, de asemenea, este benefic pentru familia ta ca, in caz de o situatie neplacuta, aceasta nu va exista disconfort. Utilizarea acestor servicii are sens in special pentru persoanele (persoanele in varsta) care doresc sa profite de unele servicii si facilitati, cum ar fi ajutorul medical asociat oferit de guverne.

Anagajarea unui serviciu funerar te lasa sa iti plangi durerea

Atunci cand un moment tragic are loc, durerea este mare, iar mintea nu poate fi impartita in multiple locuri. Tot ce tine de inmormantarea persoanei dragi va fi facuta de specialisti in domeniu, fapt pentru care tu te vei putea axa doar pe ceea ce este important: ridicarea pisihicului si depasirea momentului greu.