FEATURE - FOTOGRAFIE AERIANA

Parcare Buzesti

Cea mai scumpa parcare din Romania

Esti in intarziere ca de obicei. Iar n-ai putut sa te trezesti devreme. Semafoarele le-ai prins in mare parte pe rosu. Intalnirea este una cat se poate de importanta si tu esti la limita. Te apropii de destinatie, ai retinut aseara dupa ce-ai verificat pe google map. Ajungi la sediu dar realizezi ca nu ai unde sa lasi masina nici in ruptul capului. Ai retinut insa si ca ai o parcare noua in apropiere, pe Strada Buzesti. Esti salvat!

Parchezi multumit si grabit. Apare si Domul de la parcare si afli cu aceasta ocazie ca nici mai mult nici mai putin de 15 minute de parcare acolo costa… 4,5 Lei! Daaaa, ai auzit bine, 4,5 Lei!!!! Faci un calcul rapid… 18 Lei pe ora! Muuult, muuult rau! Dar ce mai conteaza? Ai gasit un loc unde sa parchezi in Bucurestiul acesta mult prea aglomerat si lipsit de spatii de stationare/oprire masini (stiu, stiu, are si multe bile albe, nu sunt dintre cei care arunca numai cu noroi in capitala si totusi decid sa ramana aici; asta este o cu totul alta discutie… Eram doar la capitlul “parcari”).
Bun! Ai ajuns si la sedinta, lucrurile au decurs decent, nu ai nicio garantie ca veti bate palma sau nu dar trebuia incercat. Ajungi la parcarea de pe Buzesti sa-ti recuperezi masina. Vine nenea: 54 Lei! Caaat?! Da, da, ai stat 3 ore! Juma’ de million s-au dus pe apa sambetei sau mai bine zis pe Str. Buzesti… Acum poti sa te lauzi ca ai parcat in cea mai scumpa parcare din Romania!

Concluzia? Stii ca trebuie sa parchezi masina prin zona si nu pentru 5 minute? Trezeste-te mai devreme si cauta un loc de parcare prin zona, fie el si mai departe. Putina miscare chiar nu-ti dauneaza!

 

Sursa imagine: businessmagazin.ro