Dacia Duster 4×4 este o mașină excelentă, ea având niște calități imbatabile, acest model de mașină fiind unul versatil, dar și robust. El își consolidează poziția de SUV de familie, rămânând partenerul ideal în orice aventură și fiind o mașină perfectă pentru o persoană care dorește să se bucure de un preț bun, dar și o mulțime de funcții cuprinse în acest preț.

Cu ce iese în evidență Dacia Duster 4×4?

Dacă este să vorbim despre Dacia Duster 4×4 și avantajele sale, această mașină este ideală pentru că te face să rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate și anume cu radio, telefon, dar și navigația GPS. De asemenea, sistemul îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale este și el apreciat. 

Totul este foarte simplu de făcut, accesând ecranul tactil de 8 inchi. Acesta redă interfața telefonului pe ecranul multimedia prin cablu în momentul în care telefonul tău se conectează la porturile USB.

Având 6 difuzoare integrate, mașina beneficiază și de o calitate foarte bună a sunetului atunci când asculți muzica preferată, de aceea această Dacia Duster 4×4 este o soluție optimă din acest punct de vedere. Media Display este o funcție excelentă pe care această mașină o oferă, aplicațiile preferate de pe ecranul tactil de 8 inchi pot fi accesate în cel mai scurt timp. 

Vei avea acces la radio, iar sistemul de monitorizare a tracțiunii integrale este și el îmbunătățit. Poți asculta cu ușurință muzica preferată pe toată durata călătoriei tale dispunând de toate cele 6 difuzoare integrate.

Tehnologie de ultimă generație în noul model Dacia Duster

Camera Multiview este și ea un lucru inedit la această mașină, de aceea dacă sunteți în căutarea de anunțuri de vânzare Duster 4×4, trebuie să știți faptul că mașina pe care o căutați are și această funcție. Veți avea acces la 4 camere video și anume una în față, una în spate și una lateral. În acest fel, vehiculul se poate manevra cu o precizie sporită. 

Sistemul se activează automat la parcare, în momentul în care marșarierul se cuplează. Cartela hands-free îți oferă o libertate mai mare, aceasta oferindu-ți ocazia de a descuia, dar și de a porni cu ușurință mașina. Nu vei mai pierde timp, iar în acest fel, vei putea să te bucuri de mai multe momente în care să faci lucrurile care-ți aduc plăcere.

Descoperă Noul Standard în Categorie: Dacia Duster 4×4 – Review Detaliat

În ceea ce privește echipamentele la care veți avea acces daca veți opta pentru aceasta Dacia Duster 4×4, sistemul de iluminare de tip LED pentru luminile de zi precum și farurile cu aprindere automată sunt doua dintre echipamentele pe care această mașină ți le pune la dispoziție. De asemenea mânerele ușii sunt de culoare neagră, iar în ceea ce privește tapițeria, aceasta este una de tip „confort”. Luneta spate este încălzită, iar închiderea este una centralizată. 

Oglinzile retrovizoare reglabile electric sunt și ele în componența acestei mașini. În același timp, volanul îmbrăcat în piele, face și el ca experiența conducerii acestei mașini să fie una cu adevărat specială.

Noile dotări ale modelului Dacia Duster 4×4

Din punctul de vedere al confortului, această Dacia Duster 4×4 vine cu unele adiții destul de interesante. În primul rand, geamurile electrice ale mașinii se regăsesc atât în față, cât și în spate. Mașina mai oferă și 3 tetiere pentru locurile din spate, iar scaunul șoferului este echipat cu un reglaj pe înălțime. 

Bancheta din spate este rabatabilă, iar torpedoul mașinii este iluminat. Mașina are și niște funcționalități de siguranță și anume că aceasta prezinta ABS, dar și o asistare frânare de urgență.

De asemenea, ea mai prezintă și un sistem de stabilitate electronică a autovehiculului. Prezintă airbag-uri laterale de tip cortină, dar și airbaguri frontale/laterale pentru cap și torace. Centurile de siguranță sunt și ele prezente, acestea fiind fixe în față, iar centurile de siguranță din spate sunt cu prindere în 3 puncte.

Roata de rezervă are dimensiuni normale, iar proiectoarele de ceață sunt și ele incluse in această mașină. Șoferul se mai poate bucura și de asistență la parcarea cu spatele și anume de senzorii acustici, precum și un regulator limitator de viteză.

Motorul acestei mașini Dacia Duster 4×4 este unul cu 4 cilindri în linie, iar norma de poluare este EURO 6. Tracțiunea mașinii este una integrală, iar cutia de viteze este una manuală. Mașina poate atinge o viteză maxima de 175 km/h, iar pneurile au dimensiuni omologate. În ceea ce privește direcția aceasta este asistată electric, iar diametrul de bracaj între trotuare este de 10,72 m.

Designul acestui model

Designul acestei mașini Dacia Duster 4×4 este și el unul destul de interesant, această mașină fiind echipată cu carcase oglinzi care au o inserție Copper Brown, dar și cu bare pavilion modulare. De asemenea, geamurile, dar și ușile din spate au o tentă fumurie. 

Mașina mai are și semnalizatoare laterale plasate pe aripi, iar din punctul de vedere al sistemului de iluminare, mașina este caracterizată printr-un sistem de tip LED. Ornamentul din față al mașinii este unul cu aspect de Crom satinat, mașina mai venind și cu o antenă de tip „aripioară de rechin”.

Autoturismul mai plusează și pe partea de design cu USB-uri la locurile din spate, astfel încât și pasagerii din spate să-și poată încărca device-urile. De asemenea, scaunele din față sunt încălzite, iar bancheta din spate este una rabatabilă. 

Aerul condiționat oferit de către această Dacia Duster 4×4 este automat, acesta oferind o funcție care să permită confortul în mașină în orice moment, de aceea mașina este o alegere bună și din acest punct de vedere. Funcția Eco-mode este și ea utilă pentru șoferi, iar experiența condusului devine una mult mai interesantă din acest punct de vedere.

O astfel de mașină este o opțiune pe care orice șofer ar trebui să o considere, mai ales dacă este în căutare de preț Duster 4×4 diesel nou. Această mașină oferă tot ceea ce au nevoie șoferii, astfel încât experiența șofatului să fie una cât se poate de plăcuta, iar aceștia să se bucure în orice moment de o mașină de calitate la un preț extrem de accesibil care se învârte în jurul sumei de 20.000 de euro.