Urologul este responsabil pentru boli, tulburari functionale, malformatii si leziuni ale organelor urinare si organelor genitale. In plus fata de ingrijirea preventiva, urologul se ocupa de diagnostic, terapie si ingrijirea ulterioara corespunzatoare, inclusiv de reabilitare.

Urologul este adesea denumit „medic de sex masculin”. De fapt, bolile organelor genitale masculine sunt doar una dintre sarcinile urologului. Dar domeniul de activitate al urologului cuprinde mai mult. Dupa cum a fost descris la inceput, domeniul de activitate al urologiei cuprinde intreaga zona a organelor urinare si a organelor genitale.

In zona organelor urinare, urologul se ocupa de boli si tratamentul rinichilor, vezicii urinare, uretere si uretra. Acest lucru afecteaza in principal tulburarile tractului urinar, atat la femei, cat si la barbati. Aici, de exemplu, pietrele urinare sunt una dintre cele mai frecvente boli.

In zona organelor genitale, urologul se ocupa doar de sexul masculin. Aici testiculele, epididimul, canalele spermatice, veziculele seminale, penisul si prostata apartin zonei sale de activitate. De exemplu, disfunctia erectila si impotenta sunt tratate aici (andrologie).

Problemele legate de vezica, ureter si rinichi pot fi chinuitoare. Acelasi lucru este valabil si pentru organele de reproducere masculine, inclusiv pentru prostata. Daca este necesara o procedura chirurgicala, exista urologi buni Mures din cadrul policlinicii Carit San Medical stau la dispozitia oricarei persoane. Ei se ocupa de reclamatiile anuntate si efectueaza, de asemenea, examinari preventive.

Urologul care lucreaza in cadrul policlinicii Carit San Medical este medicul Primar Dr. Schwartz Ladislau. Medicul Primar Dr. Schwartz Ladislau este specialist in urologie. Acest medic este cu o experienta pe termen lung, cu un profil larg. Prin instruire constanta, el este foarte familiarizat cu cele mai noi metode de tratament bland din domeniul sau.

In plus, urologii din cadrul policlinicii Carit San Medical se ocupa si de depistarea precoce a cancerului de prostata, incontinenta, problemele de potenta, dificultatile de urinare si sterilizarea masculina in practicile lor. Medicul respectiv permite descrierea preocuparilor in mod sensibil si discret. El va examina amanuntit si va recomanda un posibil tratament sau o actiune ce va trebui facuta in viitorul apropiat.

Medicul Primar Dr. Schwartz Ladislau are ani de experienta in astfel de proceduri urologice. Urologii din cadrul policlinicii Carit San Medical efectueaza, de asemenea, operatii deschise in mod obisnuit si cu atentie daca procedura endoscopica nu poate fi utilizata.

In plus, exista cele mai noi metode chirurgicale in urologie, cum ar fi sala de operatii pentru prostata. Aici, o prostata marita este tratata cu abur steril. Acest lucru se poate face foarte specific si cu blandete. Problemele urinare, care sunt adesea cauzate de marirea prostatei, pot fi tratate cu blandete de catre medicii policlinicii. De obicei, organul masculin nu este afectat de aceasta procedura.

Pentru intreaga zona de tratament a urologiei, Medicul Primar Dr. Schwartz Ladislau este fericit sa raspunda preocuparilor pacientilor veniti . Se poate aranja o intalnire personala intr-una din cabinetele din cadrul policlinicii Carit San Medical prin telefon sau folosind un formular de contact. Echipa policlinicii Carit San Medical va fi bucuroasa sa ajute orice pacient!