So…vrei sau nu sa mai adaugi un rand la capitolul venituri? Greu de raspuns! 😉 Sau poate cauti o metoda de a scapa de stresul acumulat in timpul zilei? Sau pur si simplu vrei sa creezi ceva, sa vezi ca iese ceva din manutele tale…pentru tine sau pentru cei dragi tie..

Ati ghicit? Corect, raspunsul era „handmade”

In ultimii doi ani piata de handmade a explodat pur si simplu. De la cateva sute initial, acum sunt mii de persoane care traiesc din asta sau pentru care produsele handmade reprezinta un al doilea job. Evident, oferta este si ea din ce in  ce mai diversificata iar ideile dintre cele mai nastrusnice.

Cea mai productiva metoda de alunga stresul: handmade

Ia gandeste-te o clipa..ajungi seara acasa obosita si stresata din cauza sefului, colegilor, clientilor, traficului, soferilor din trafic…n-ar fi tare placut, in timp ce te bucuri de caldurica caminului tau, sa faci niste bijuterii asa cum ti le-ai fi dorit tu dar nu ai gasit nicaieri,  sau sa modelezi ceva din argila, dupa bunul tau plac, sa tricotezi niste saluri (ca tot nu da semne iarna ca ne-ar parasi…), sa faci lumanarele sau poate niste felicitari…

Produse handmade-relaxare si profit

Gandul iti zboara de la problemele de peste zi, esti multumita ca acum ai exact cerceii pe care ti-i doreai si in plus dai un search pe google, vezi cand e urmatorul targ de hanmade-uri, te inscrii si tu si poti face bani frumusei. Si nu uita de un alt aspect deloc de neglijat: nu mai esti nevoita sa faci atatea drumuri catre magazine sa cauti cadouri…Oricine si-ar dori sa primeasca ceva unic.

Sunt artizani care declara ca handmade-ul le aduce si zeci de mii de lei pe luna, asta pe langa salariu. Iar pe periaoda aste de criza zic eu ca sunt mai mult decat bineveniti.

Hmmm…eu cred ca incep serios sa ma gandesc la piata de handmade. Tu?

Gasesti mai multe detalii despre domeniul handmade aici: http://www.gandul.info/reportaj/handmade-o-piata-care-a-explodat-cine-cumpara-romancele-satule-de-malluri-7987620