Oferte de Sarbatori: produse confiscate, vandute la preturi mici

In aceaasta perioada caracterizata de agitatie si cheltuieli mari, magazinele se intrec in oferte care mai de care, program de lucru prelungit, concursuri, tombole si cate si mai cate, doar sa ne determine sa le trecem pragul. Insa daca inca nu ti-ai facut toate cumparaturile de Sarbatori, poti arunca o privire si pe numeroasele oferte de Sarbatori ale… Fisc-ului.  Aflate deja la concurenta cu multe hipermarketuri, Directiile Generale ale Finantelor Publice scot la vanzare si anul acesta o gama larga de produse la preturi extrem de bune, cu sau fara licitatie, de la mii de litri de vodca pana la haine de firma sau chiar… combustibil, conform Gandul.info.

Oferte de Sarbatori, de neegalat

Asadar, daca te hotarasti sa-ti schimbi destinatia de la cel mai apropiat hipermarket la… cea mai apropiata Directie Generala a Finantelor publice, adica cea din orasul tau, iata ce poti gasi:

– DGFP Arges, spre exemplu, isi asteapta clientii cu nu mai putin de 7.194 de sticle de vodca de 0.2l la pretul de 7 lei, 2.880 de sticle de vodca de 0.35 la 8 lei si 54.192 (!) de sticlute de vodca la 0.04l la 3 lei. In total, 6.700l de vodca, destul pentru un intreg judet de Sarbatori…

– DGFP Galati vine cu o oferta de Sarbatori bogata in articole vestimentare produse de retailer de renume, de la blugi cu preturi cuprinse intre 10 si 50 lei, rochii de seara sau incaltaminte si pana la costume barbatesti ce nu depasesc suma de 200 lei.

– Daca locuiesti in Galati si vrei sa incepi noul an cu o masina… mai mult sau mai putin noua, poti alege intre cele 42 de autoturisme  fabricate in anii ’90, printre care si un Mercedes 300 SE la pretul de 4.200€, dar si o Lada Vaz cu aproximativ 244€. Daca nu vrei masina… iti poti lua o barca sau o pluta gonflabila de salvare. Cum zice un cantec deja celebru: “Avem di tati!”

– Iar daca vrei sa pleci la drum lung iarna asta, poti achizitiona 135l de motorina de la DGFP Prahova, la pretul de doar 5 lei/l, adica mai ieftin cu 40 – 60 de bani decat la benzinarii.

Oferte de Sarbatori si de…  inceput de an

Insa achizitiile se pot intinde si in sfera terenurilor si a imobilelor. Spre exemplu, in luna ianuarie a anului 2012 DGFP Calarasi organizeaza o licitatie pentru vanzarea unei cladiri si a unui teren de 679m, cu pretul de pornire de 517.000 lei.

Iata, asadar, cum lipsa adaosului comercial din aceste “magazine” ale statului poate reprezenta un adevarat magnet pentru clienti, cel putin asa a fost anul trecut…

In orice caz, mai e foarte putin pana la Craciun, deci spor la cumparaturi, oriunde le-ati face! 🙂