Ni se spune mereu, si pe buna dreptate, sa ne facem parolele mai complexe si sa nu folosim aceeasi parola pe mai multe site-uri si servicii. Dar daca nu aveti memoria unui elefant, s-ar putea sa trebuiasca sa va resetati frecvent datele de conectare pentru ca uitati mereu ce parola este pentru ce site.

De aceea aveti nevoie de un manager de parole, iar preferatul nostru este LastPass. Actioneaza ca un seif de parole care cripteaza si stocheaza datele dvs. de identificare si le completeaza automat atunci cand va conectati, putand, de asemenea, sa genereze parole puternice de la zero. In plus, functioneaza pe toate platformele si se sincronizeaza perfect intre telefon, tableta si computer.

Atunci cand folosesti intens aplicatiile, bateria ta poate avea de suferit si de aceea, iti recomandam sa intri aici pentru inlocuire baterie iPhone.

Aplicatii de productivitate

  • Microsoft To Do (gratuit)

Exista multe aplicatii de liste de sarcini, dar cea de la Microsoft a fost bine dezvoltata de-a lungul anilor si este acum una dintre preferatele noastre. Este usor de utilizat, cu o interfata eleganta si lipsita de distragere a atentiei, dar si suficient de inteligenta pentru a oferi sugestii bazate pe termenele limita viitoare sau chiar pe modele pe termen lung.

De asemenea, este foarte usor de personalizat: puteti adauga coduri de culori, descrieri, categorii etc. sau doar note scurte. Iar daca folositi si Microsoft Office 365, veti descoperi ca se integreaza perfect.

Aplicatii de finante

  • Mint (gratuit)

Este usor sa pierzi urma finantelor tale, dar Mint nu vrea ca acest lucru sa se intample. De fapt, misiunea sa este de a va ajuta sa va urmariti, sa va bugetati si sa va gestionati banii intr-un singur loc. Si o face cu brio, transformand ceea ce este de obicei o sarcina plictisitoare si consumatoare de timp intr-una usor mai accesibila. Dar este totusi plictisitor; nu poate face minuni.

Pe langa faptul ca va ajuta sa urmariti intrarile si iesirile de bani, va permite sa setati memento-uri pentru a va plati facturile si abonamentele – astfel incat sa nu fiti prinsi in lipsa la sfarsitul perioadelor de proba gratuite – si totul este prezentat in diagrame si grafice clare si atractive, care fac mult mai accesibil un subiect banal.

  • Flipboard (gratuit)

Nu cautati mai departe de Flipboard. Ideea de baza este simpla: selectati diferite subiecte – de exemplu, politica, arta, caini, mancare si stiinta – iar Flipboard le aduce la voi, improspatandu-va periodic revista personala, astfel incat sa aveti mereu ceva nou de citit.

De asemenea, puteti urmari revistele altor persoane, puteti salva povesti si le puteti impartasi cu usurinta cu alte persoane. Si da, TG se ocupa de caz, nu va faceti griji.

Aplicatii de citire

  • Moon+ Reader (gratuit)

Am putea sa va sugeram aplicatia Amazon Kindle, dar sunt sanse sa o cunoasteti deja. In plus, pe cat de grozav este Kindle, Moon+ Reader ofera mai multe avantaje, inclusiv capacitatea de a gestiona formate precum EPUB si MOBI.

Este o alta aplicatie extrem de personalizabila, cu optiuni pentru orice, de la spatierea liniilor la scara fontului si la tema generala. Si, bineinteles, este mandru agnostic: puteti utiliza Moon+ cu aproape orice biblioteca online, in loc sa fiti legat de un singur serviciu.