Asigurarea de sanatate este o completare buna a sanatatii publice daca dorim sa avem cea mai buna ingrijire posibila, pentru noi si familia noastra, in orice moment si in fata oricarui eveniment neprevazut de sanatate care ar putea aparea. Si are multe avantaje. Aici sunt primele zece beneficii de a avea de asigurari de sanatate.

Top avantaje de a avea de asigurari de sanatate

Acceseaza OVB Allfinanz pentru asigurari de sanatate privata. Sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa iei in calcul o asigurare de sanatate iar noi ti le prezentam pe cele mai importante dintre ele. Aceste asigurari de sanatate te vor ajuta in mai multe moduri, la care probabil nici macar nu te astepti, deci ia in calcul achizitia unei astfel de asigurari.

  1. Alegerea a centrului medical si a specialistului

Primul beneficiu al asigurarii de sanatate este alegerea libera a centrului medical si a specialistului pentru orice situatie. A avea o asigurare de  sanatate ne ofera posibilitatea de a alege, intre un personal medical larg, centrul si specialistul pe care ni-l dorim,fie pentru ca ne ofera incredere, pentru prestigiul sau pentru proximitatea casei sau a muncii…. Si in caz de indoiala, putem solicita o a doua opinie medicala pentru diagnosticarea unei boli sau pentru interventii chirurgicale, ceea ce ne ofera un plus de liniste sufleteasca.

  1. Tratamente medicale inovatoare si de calitate

Urmatorul avantaj al unei asigurari de sanatate este ca asistenta medicala privata ofera un serviciu de calitate, cu profesionisti foarte bine pregatiti si cu acces la tratamente, echipamente si tehnici de ultima generatie si o mare varietate de optiuni terapeutice complementare.

  1. Iti pot fi acoperite mai multe servicii decat acopra asigurarea de baza

In momentul in care ai o asigurare de sanatate foarte buna iti vor fi acoperite mai multe servicii decat cu asigurarea clasica de sanatate. In felul acesta vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai importante beneficii atunci cand asigurarea ta de sanatate este depasita. Unele operatii au costuri atat de mari incat este foarte complicat ca ele sa fie acoperite exclusiv de asigurarea normala si prin urmare, va fi necesar sa iei masuri suplimentare pentru a te pune la adapost de diferite astfel de probleme.

  1. Flexibilitate si confort

Imaginea medicala extinsa a asigurarilor de sanatate ofera o mare flexibilitate a orarelor care faciliteaza compatibilitatea cu viata profesionala si personala. Iar atunci cand nu este posibil sau nu este cu adevarat necesar sa mergem la centrul medical sau la consultatie, avem la dispozitie servicii de asistenta telefonica asistenta prin aplicatia mobila, medic la domiciliu si servicii de urgenta, astfel incat sa punem orice intrebari legate de boli, tratamente etc. Chiar si in functie de polita, multe asigurari au consiliere telefonica psihologica si pediatrica.

Diferite modalitati si beneficii

Un alt avantaj clar al unei asigurari de sanatate este ca se poate adapta la ceea ce ai cu adevarat nevoie, deoarece iti permite sa alegi intre diferite modalitati si beneficii in functie de situatia personala si familiala, buget etc. In plus, daca sunteti liber profesionist, aveti avantaje fiscale.

 Spitalizare mai confortabila

In cazul in care aveti nevoie de spitalizare,un alt beneficiu al asigurarii de sanatate este ca asigurarea va permite sa aveti propria camera privata cu un pat suplimentar pentru un insotitor care sa va ajute in cel mai confortabil mod, ceea ce ne ofera mai multa liniste sufleteasca si poate facilita recuperarea.

 Acoperire nationala si uneori, internationala- in functie de polita aleasa

Daca aveti nevoie si calatoriti, cu asigurare de sanatate puteti merge la centre din intreaga tara. In plus, multe includ acoperirea internationala,care ofera ingrijire practic oriunde in lume fata de sanatatea publica, care o ofera numai in tarile asociate cu cardul european de asigurari sociale de sanatate.

 Acoperirea prevenirii

Asigurarea de sanatate, pe langa tratamente, ofera acoperiri de preventie,cum  ar fi controale si teste preventive pentru depistarea timpurie a problemelor de sanatate. Iar medicina preventiva este importanta, deoarece poate preveni aparitia si raspandirea bolii si poate reduce nevoia de tratamente mai scumpe si alte actiuni de sanatate.

Asigurarile de sanatate nu au preturi foarte mari, insa uneori sunt absolut necesare pentru a te asigura ca nu ai surprize neplacute. Un exemplu in sensul acesta este faptul ca astfel de asigurari sunt facute de persoanele care calatoresc in alte tari. In momentul in care calatoresti intr-o tara straina, cumpararea unei asigurari de sanatate privata este cea mai buna decizie si te va mentine protejat.

Plata serviciilor medicale in alte tari poate fi foarte costisitoare si uneori, in cazul in care au loc evenimente neprevazute exista sansele sa cheltui foarte mult. Unele probleme de sanatate nu pot fi amanate pana cand ajungi acasa, drept pentru care vei fi nevoit sa iei masuri pe loc.

Cu o asigurare potrivita pentru tine si pentru situatia ta specifica vei fi acoperit si de cele mai multe ori nu vei plati nimic.