Daca esti jucator de mult timp, stii foarte bine cine este. Hitman, agentul 47, un asasin numit dupa codul de bare tatuat pe cap. Are ani de experienta in spatele declansatorului, asa ca isi face treaba foarte bine si castiga multe contracte.

In acest joc pentru versiunea mobila, pregateste-te sa joci hitman, versiunea lunetist. Victimele tale nu se pot apara, dar cu siguranta pot fugi daca afla despre intentiile tale groaznice.

  • Mini Metro

Schimbare totala de atmosfera cu urmatorul titlu al acestui top 10. In Mini Metro, trebuie sa orientati liniile de metrou din oras intr-un mod optim. Desenati liniile, conectati in mod eficient statiile, asigurati-va ca transportati cat mai multi pasageri posibil.

Dar fii atent, daca statia este supraaglomerata, jocul s-a terminat. La fel ca orice joc mobil bun, este simplu, este distractiv si, mai presus de toate, este deosebit de captivant. Cel mai tare este ca niciun oras nu este fictiv.

Inca un alt joc de simulare a transportului, dar aici organizati reteaua de metrou a oraselor existente din intreaga lume. De la Londra la Paris, prin New York, Montreal si Shanghai. Acest joc vine foarte recomandat, chiar daca a castigat mai multe premii de la lansare.

In 2016, cand s-a lansat, a fost numit unul dintre cele mai bune jocuri mobile ale anului. Versiunea Nintendo Switch a Mini Metro a fost lansata anul trecut. Daca ai probleme cu telefonul, intra pe service GSM Bucuresti.

  • Football Manager 2019 Mobile

La fel ca in cazul jocurilor FIFA, designerii Football Manager lanseaza in fiecare an o noua editie. Acest lucru a permis francizei sa se stabileasca ca un pariu sigur in divertisment. Versiunea pentru smartphone a Football Manager este cu siguranta mai limitata decat jocul pentru PC, dar asta nu o impiedica sa fie ridicata in acest top 10 cel mai popular joc! In acest joc mobil, participi la 56 de campionate din 19 tari.

Ca intotdeauna, iti alegi tactica: vei suporta stresul zilnic al unui antrenor dintr-un club de top 5 sau preferi sa arati ca il ai in spatele cravatei?

Aveti talent si fler pentru a dezvolta strategia castigatorului? In cea mai recenta editie, dezvoltatorul a adaugat o multime de caracteristici noi, precum posibilitatea de a negocia transferul de jucatori in timp real sau de a alege numarul de tricouri.

Ca natiuni, Rusia si China au fost recent adaugate.

  • Minecraft

Numarul 1 din acest clasament se mentine pe pozitiile sale si, bineinteles, nu are nevoie de o prezentare. De la lansarea versiunii sale de buzunar, celebrul joc de blocuri Minecraft este de neegalat, atat pe Android, cat si pe iOS. Zeci de milioane de jucatori au descarcat deja acest joc pe smartphone-ul sau tableta lor.

O versiune digitala a blocurilor de constructii clasice Lego, versiunea mobila poate purta, de asemenea, cu mandrie eticheta legendara. Versiunea pentru smartphone a Minecraft este destul de similara cu versiunea originala, cu exceptia faptului ca ramane putin in urma in ceea ce priveste functionalitatea. Intr-o retea locala, puteti juca cu prietenii.

De asemenea, va puteti conecta la diferite servere pentru a juca multiplayer oriunde, oricand.