bani in vis

Bani in vis sau nopti irosite

Cititul in carti, in palma, semnificatia viselor, toate aceste mistere menite a deslusi realitatea au constituit un subiect de preocupare foarte mult timp si raman inca in actualitate. Oricat de rationali am fi, cateodata unele aspecte ne fac sa ne gandim si la partea mai…mistica a existentei, poate chiar din dorinta de slabi putin fraiele realitatii de zi cu zi.

Grijile legate de bani nu ne dau pace toata ziua, cateodata nici noaptea…cand ne apar bani in vis. Ca-i cautam, ca-i pierdem, ca-i gasim sau ca ii daruim, se pare ca  fiecare dintre aceste aspecte are un cu totul alt inteles conform celor care se ocupa cu descifrarea viselor.

Insa fiecare persoana are cu totul alta perspectiva asupra vietii si asupra banilor, motiv pentru care aceste interpretari comune nu sunt batute in cuie. Sa vedem, totusi, macar de dragul amuzamentului, ce inseamna cand iti apar bani in vis.

Bani in vis si semnificatii descifrate

Se pare ca, de multe ori, atunci cand iti apar bani in vis inseamna ca mintea iti este preocupata cu nevoie de confort de orice tip sau visul poate indica nivelul tau de energie, prin asocierea inconstienta a procesului de pastrare, cheltuire si acumulare a banilor cu cel de gestionare a energiei personale.

Atunci cand iti apar bani in vis poti traversa un moment special in viata, unul de reusita sau de implinire pe diverse planuri, situatie in care te simti puternic si invincibil. Banii din vis vin sa-ti certifice acest lucru cum se intampla, de multe ori, si in realitate…

Pe de alta parte, daca visezi ca pierzi bani se pare ca traversezi un moment de insecuritate si de lipsa de incredere in propriile forte, aceste sentimente nefiind neaparat legate de situatia financiara. Daca gasesti bani inseamna, atat in vis cat si in realitate, ca esti o persoana foarte norocoasa. 😉

Daca visezi lipsa banilor, este clar ca grijile financiare te-au ajuns sau ca intampini dificultati in a-ti indeplini anumite obiective sau teluri in viata din cauza lipsei de resure financiare sau de alt tip. Dar nu ne dau destule batai de cap banii zi cu zi, de ce sa ne mai chinuiasca si noaptea?

Bani in vis – sa-i punem deoparte

La propriu si la figurat. De ce sa visam un lucru atat de anost cand noptile sunt menite calatoriei mintii pe cele mai frumoase taramuri si in cele mai placute aventuri? De ce sa lasam banii sa ne acapareze si visele?

Stiu, in mare parte nu tine de noi ce visam noaptea, dar putem macar incerca sa schimbam situatia prin eliminarea, sau cel putin diminuarea grijilor legate de bani. O buna gestionare a resurselor financiare in fiecare zi iti va mai lua din povara de pe umeri si te va ajuta ca, macar atunci cand pui capul pe perna, sa elimini aceste obiecte fara niciun fel de valoare intrinseca din viata ta. Dimineata oricum te vei trezi, din nou, intr-o lume dominate de bani…