O pilota din puf de gasca este o alegere excelenta pentru persoanele aflate in cautarea unei plapume de calitate superioara. Aceasta convinge prin mai multe aspecte care o fac o pilota cu proprietati excelente si – fara indoiala – un clasic popular printre pilote.

Pilota Domine din puf de gasca romanesc se poate folosi in cele 4 anotimpuri, este perfecta pentru toate tipurile de somn. Contine 100% din puf de gasca romaneasca, se muleaza perfect pe corp si este usoara ca o pana. Datorita fabricarii atente, umplutura este distribuita uniform in plapuma, ceea ce promite o experienta de somn incantatoare pentru multi ani de acum inainte.

Materialul de acoperire de inalta calitate este testat si sustine de un climat placut de somn. Un somn bun de noapte este normal cu aceasta pilota de puf.

  • pilota ideala pentru toate anotimpurile cu cerinte normale de caldura;
  • 100% puf de gasca romaneasca, clasa I;
  • cea mai inalta calitate, 100% bumbac, antialergic;
  • comportament termic foarte bun, climat natural de dormit;
  • lavabil pana la 60 de grade, sustenabil.

Pilota de puf de inalta calitate la un pret de top. Interactiunea cu un invelis moale, respirabil, din bumbac pur, cu 100% umplutura de puf clasa I, asigura un somn placut si odihnitor

Exista optiunea de a alege dintre diferite greutati de umplere. O greutate redusa de umplere promite un confort adecvat de somn in noptile de vara, o greutate de umplere mai mare mentine corpul confortabil si cald chiar si in noptile mai racoroase. In plus, materialul de acoperire foarte fin al plapumei a primit sigiliul „Allergy friendly” si „Skin-friendly”.

In plus certifica utilizarea optima pentru persoanele care sunt alergice la praful din casa. Ambalajul previne alunecarea umpluturii pe toata durata de viata. Acest lucru este responsabil in cele din urma pentru caldura si proprietatile climatice excelente ale acestei pilote.

Pilota ofera climatul potrivit pentru dormit. Ofera suficienta caldura, tine umezeala departe si este minunat de usoara in acelasi timp. Somnul odihnitor ca pe nori este facilitat de calitatea superioare a pilotei

Se folosesc doar materiale atent testate pentru pilotele noastre din puf de gasca romanesc, in concluzie acestea pot fi folosite cu constiinta linistita. Aprovizionarea de puf si pene de gasca se face exclusiv din gasca derasa si care acorda cea mai mare prioritate bunastarii animalelor. Originea animalelor poate fi, de asemenea, urmarita complet inapoi.

Cu o pilota din puf de gasca de inalta calitate, se evita infestarea cu acarieni ce se hranesc cu particule de transpiratie si cu matreata din interiorul captuselilor pilotelor traditionale. Materialul matlasat confera o senzatie de fin dar si confort pe toata durata somnului. Pentru ca ele ofera baza ideala pentru un somn odihnitor – ca pe nori.

Este benefica pentru sanatatea intregii familii deoarece este hipoalergenica. De asemenea, este destul de usor de intretinut. Acesta este cel mai accesibil produs de pe lista celor mai bune pilote din puf de gasca.