Femei si barbati: doua linii permanent intersectate, niciodata in acelasi punct fata de cumparaturi

Sambata. Un mall de capitala. Oricare mall din capitala. 2 barbati si 2 femei.

Orele 12:00: femeile pasesc pline de emotii in mall, barbatii discuta despre fotbal.

Orele 12:05: primul magazin. Femeile zburda fericite. Barbatii discuta despre fotbal.

Orele 20:00 : toate cele n magazine au fost luate la rand. Cumparaturile feminine sunt incununate cu succes de un „cocktail de mall”, barbatii au adormit pe o banca in timp ce vorbeau despre fotbal.

Femei si cumparaturi. Doua linii niciodata paralele.

Zici femeie, zici cumparaturi. Zici cumparaturi, te gandesti la femei. Femeia si cumparaturile: aceste doua nebuloase ce impreuna vor tinde tot timpul la infinit. Visul oricarei femei  este sa isi vada dulapul explodand de haine. Acest vis cere sacrificii: ore  multe de cumparaturi, discutii interminabile la telefon despre cumparaturi, un card de credit sot sau iubit pentru cumparaturi. 😉

O plasa plina cu haine noi, o pereche de pantofi echivaleaza o saritura cu bungee jumping.Doua plase pline de cumparaturi si doua perechi de pantofi aduc la fel de multa adrenalina ca si un zbor cu parasuta. 🙂 Femeile in gasca la cumparaturi sunt ca un stol de cocori mici ce migreaza peste varful Everest. Oricat de nemiloasa este provocarea, ele tot vor trece dincolo de munti, intocmai pentru dulapul de mai sus. Femeia la cumparaturi sau tot ce nu imi trebuie este foarte util.

Barbati si cumparaturi. Doua linii tot timpul paralele.

De fiecare data cand merg in mall, situatia sta astfel: personajele sexului frumos chicotesc, probeaza haine peste haine, pantofi peste pantofi.

Barbatii stau pe banci. Stau pe banci cu zeci de plase in jur, cu priviri triste, foarte triste. Cele mai triste. Distrusi, terminati, terifiati. Doar prospaturi dezgolite feminine mai smulg priviri de vulturi plesuvi si zambete pe sub mustati.

Ca si in viata, la cumparaturi, barbatul e simplu. Vreau: un tricou, o pereche de blugi, o aia, o  aia. De la magazinul: 1 sau 2 sau 3. Port marimea X. Nici nu intra bine in magazin si ies din magazin cu plasele pline.

Ma si enerveaza uneori. E atat de prestabilita traiectoria barbatilor la cumparaturi, incat nici nu ma mira ca ei nu gasesc nicio placere in asta. Barbatul la cumparaturi sau durata nu conteaza, atat timp cat nu tine mai mult de 30 de minute.

Cumparaturi. Indicatii terapuetice

La femei: depresii, stari de anxietate, astenie de primavara, dureri de cap, oboseala, probleme financiare, apetit sexual scazut. Contraindicatii: cumparaturile nu trebuie administrate sub nicio forma barbatilor. In cazul in care  au fost administrate barbatilor ele pot duce la:  depresii, stari de anxietate, astenie de primavara, dureri de cap, oboseala, probleme financiare, apetit sexual scazut.