Targ de locuinte – asteptarile si… realitatea

Pentru toti cei care de mult timp se afla in vanatoare de case, astazi se va deschide un targ de locuinte – tIMOn (Targul Imobiliar National) in Piata Constitutiei, care isi asteapta vizitatorii pana duminica inclusiv si in cadrul caruia vor fi prezentate peste 100 de proiecte imobiliare din toata tara.

Organizatorii si participantii la acest targ de locuinte anunta reduceri semnificative, dar si posibilitati de schimb: o locuinta veche sau chiar… o masina pentru casa mult visata.

Totusi, chiar si cu reduceri anuntate cu surle si trambite… preturile nu sunt chiar pentru toate buzunarele.

Targ de locuinte – preturi, reduceri si oferte speciale

Inainte de a-ti face sperante foarte mari referitoare la acest targ de locuinte, trebuie sa arunci o privire la… bugetul personal, pentru ca cea mai ieftina locuinta scoasa la vanzare costa 30.900 de euro, un pret probabil adaptat la conditiile si zona in care se gaseste locuinta in cauza; daca vrei sa locuiesti langa un parc… poti ajunge si la suma de 1,89 milioane de euro, adica pretul celei mai scumpe vile din Herastrau.

Conform informatiilor de pe site-ul aficial al acestui targ de locuinte, preturile sunt urmatoarele:

– intre 30.600 euro (zona Militari) si 63.800 euro (zona Obor) pentru o garsoniera;

– intre 45.000 euro (zona splaiul Unirii) si 80.000 euro (zona Decebal) pentru un apartament de 2 camere;

– intre 66.500 euro (zona Fundeni) si 150.000 euro (zona Obor) pentru un apartament de 3 camere;

Dar sa privim parte plina a paharului: reducerile promise de dezvoltatorii imobiliari participanti la acest targ de locuinte pornesc de la 1000 de euro si ajung la 28.000 de euro, iar pentru a atrage clienti, vanzatorii pun pe masa si oferte speciale – posibilitatea de a inchiria casa dorita timp de 2 ani in prealabil, bucatarii sau toate camerele mobilate, electrocasnice sau sisteme de panouri solare.

Cu alte cuvinte, te asteapta o casa complet utilata. Bani sa ai.

Targ de locuinte cu… preview

In cadrul acestui targ de locuinte vei putea admira trei case in marime naturala, una din structura metalica si doua din lemn, reprezentative pentru cele mai ieftine variante de construire, case de vacanta sau locuinte sociale, nu mai scumpe de 5.500 euro.

Insa pana a ajunge la casa de vacanta, trebuie sa ai… de unde pleca. Pentru locuinta “de baza” poti studia mari proiecte din cadrul acestui targ de locuinte, cum ar fi Rin Residence, Confort City, Cosmopolis, Militari Residence, Hystria, Rasarit de Soare si multe altele.

In ceea ce priveste dezvoltatorii imobiliari, acest targ de locuinte se mandreste cu participari exclusive: Alege-casa.ro, Roe Garden Colentina, Adama, Felicity, Metropolis, Obor Towers s.a.m.d… rabdare sa ai!

In concluzie, daca-ti doresti cat mai repede propriul acoperis deasupra capului si… ai cu ce, nu strica sa arunci o privire. Noi iti tinem pumnii!