Oamenii innebunesc complet atunci cand vine vorba de personalizarea iPhone-ului lor cu iOS 14 datorita noilor widget-uri incluse in aceasta actualizare si trucului pentru aplicatia Comenzi rapide pentru a schimba pictogramele.

Daca sunteti unul dintre cei care doresc sa duca la maxim aceasta personalizare, iata 15 aplicatii pe care trebuie sa le instalati. Toate au widget-uri uimitoare pe care le puteti edita oricum doriti. Foloseste geam sticla protectie telefon si nu vei avea probleme atunci cand folosesti telefonul intens.

 1. Widgetsmith

Una dintre cele mai bune aplicatii pentru a crea widgeturi personalizate. Putem schimba dimensiunea, ceea ce apare in interior, culorile, fontul si aproape orice pentru a crea widget-uri uimitoare.

 1. Color Widgets

O alta aplicatie pe care trebuie sa o descarcati. Acesta ofera diferite sabloane de widgeturi cu multe informatii pe care le putem edita, atat fonturile, cat si culorile.

 1. Photo Widget

O aplicatie pentru explorarea fotografiilor. Puteti crea widget-uri complet personalizate cu una sau mai multe fotografii, puteti alege ce fotografii doriti sa afisati.

 1. MemoWidget

Un widget pentru a crea note personalizate si a nu uita nimic. Cel mai bun lucru este ca permite multa personalizare si putem alege culoarea de fundal sau fotografia.

 1. Ceas rotativ

O aplicatie cu un ceas rotativ clasic care include acum widgeturi, le puteti personaliza in diverse culori.

 1. Photobox Widget

Un alt widget foto care ne permite multa personalizare, precum alegerea fotografiilor, pozitia lor si un text mic, o optiune interesanta.

 1. Motivation Widget

Un widget cu sute de citate pozitive si motivante care se vor schimba pe tot parcursul zilei, perfect pentru a va face sa zambiti sau sa va motiveze in viata de zi cu zi.

 1. Home Photo Widget

Widgeturile foto sunt foarte populare, iar aceasta optiune ne permite sa adaugam fotografii sau albume la un widget pentru a-l vedea pe ecranul de pornire al iPhone-ului nostru.

 1. Date Today

Calendarul, data, ora, bateria si alte optiuni sunt disponibile in acest uimitor widget personalizabil. Puteti crea un mic widget cu multe informatii.

 1. Hey Weather

Un widget meteo cu un design unic foarte frumos, probabil unul dintre cele mai bune. Va permite sa adaugati multe tipuri de widget-uri legate de vreme si sa le personalizati dupa cum doriti, culori, pictograme.

 1. TimeDeck

Un widget care iti spune ora, atat de simplu. Puteti configura ca apare si ora diferitelor orase.

 1. Widgeridoo

O aplicatie widget pentru a le crea asa cum va place, nu exista doua optiuni la fel datorita numeroaselor sale instrumente de editare.

 1. Glimpse 2

Adaugati paginile web preferate la un widget de pe ecranul de pornire. Puteti alege zona web pe care o elimina, cat de des este actualizata si multe altele. Apasand-o se va deschide webul in Safari

 1. Widget Wizard

Puteti crea widget-uri pentru orice, calendare, sanatate, ceas, cronometru, mementouri si totul este perfect personalizabil.

 1. Launcher con múltiples widgets

O aplicatie care oferea deja widgeturi foarte interesante si care este reinnoita in iOS 14. Puteti crea widgeturi cu acces la anumite functii, cum ar fi apelarea unui contact, tot ce trebuie sa faceti este sa creati mai intai o comanda rapida cu actiunea respectiva.